UHUW Plugin

In drie stappen klaar: Een gestroomlijnd proces

Na een voorbereiding van het model wordt het proces om sanitair in bouwprojecten te integreren uitgevoerd in drie eenvoudige stappen:

  1. Export van sanitaire ruimtes: De installateur exporteert de gegevens van de sanitaire ruimtes direct uit het BIM-model naar een 3D-model in een uitwisselbaar formaat.

  2. Creatie van de nul-tekening: Deze uitwisselbare modellen worden vervolgens door de software van UHUW omgezet naar een gedetailleerde nul-tekening per bouwnummer. Deze tekening kan vervolgens worden gebruikt in de digitale showroom.

  3. Omzetting van de digitale showroom terug naar het BIM-model: Na de keuze van de koper worden de sanitaire ruimtes inclusief de gemaakte keuzes weer omgezet in een 3D-model in een uitwisselbaar formaat. Deze modellen worden vervolgens op de juiste plek terug gezet in het BIM-model.

Dit proces zorgt voor een naadloze overgang van klantkeuze naar technische realisatie.

Stap 1: voorbereiding

Deze stap zorgt ervoor dat we een basis creeëren waarmee we straks de sanitaire ruimtes kunnen exporten naar Visoft. Volg het filmpje om deze basis op te zetten.

Let op! Er worden meerdere manieren besproken omdat dit afhankelijk is van de aangeleverde bestanden.

Stap 2:
Exporteren

m

Stap 3:
Importeren

m

Op zoek naar een ervaren installateur?

Wanneer u geen omkijken wilt hebben naar installatiewerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen uw volledige project, van ‘A tot Z’, volgens de meest recente en duurzame ontwikkelingen.

Wij staan u graag te woord!

Social
Bezoek ons

Van Coulsterweg 20
2952 CB Alblasserdam