Onze visie

Bij Roel Breman valt u terug op een gespecialiseerd installatiebedrijf. U kunt bij ons terecht voor de installatie van sanitair, verwarming, koeling en ventilatie.

Specialisten met vakkennis

Wij leggen ons voornamelijk toe op de projectmatige woningbouw. Deze projecten variëren in grootte van een tiental tot honderden woningen. Wij ondersteunen u van calculatie tot en met oplevering. Als regionaal of landelijk opererende aannemer vindt u in ons een betrouwbare en stabiele partner.

Dankzij ons actieve lidmaatschap van de coöperatie UW huis, Uw wensen (UHUW) bieden wij u als opdrachtgever of toekomstige bewoner een innovatieve wijze om uw nieuwe badkamer en toiletruimte samen te stellen!

icon kennis

Kennis om op terug te vallen

Onze ervaring leert hoe belangrijk actuele ontwikkelingen zijn.

icon installatiewerk

Geen omkijken naar uw installatiewerk

Uw project in onze handen: wij ontzorgen u van ‘A tot Z’. 

icon aanspreekpunt

Altijd één aanspreekpunt

Ons contact bestaat uit korte lijnen en heldere antwoorden.

icon duurzaam

Milieubewust & duurzaam

Meedenken met de volgende generatie. Wij kennen onze verantwoordelijkheden.

Onze werkwijze

Onze calculatie-afdeling verzorgt een eerlijke, concurrerende prijs en denkt al met u mee tijdens de ontwerpfase. Vervolgens maakt onze werkvoorbereiding het definitieve ontwerp en voeren wij overleg met alle betrokken partijen. Omdat wij zelf voorbereiden, coördineren en tekenen zijn de lijnen kort en communiceren we direct.
Onze ervaren installatie-monteurs nemen de uitvoering voor hun rekening en worden ondersteund door een projectleider. Daardoor heeft u altijd één aanspreekpunt. Uiteraard verzorgen wij ook de eventuele nazorg.
De kwaliteit van onze dienstverlening is vastgelegd in de BRL6000 en VCA* certificering.
Bovendien zijn wij een erkend leerbedrijf en lid van Techniek Nederland.

roel breman

Op zoek naar een ervaren installateur?

Wanneer u geen omkijken wilt hebben naar installatiewerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen uw volledige project, van ‘A tot Z’, volgens de meest recente en duurzame ontwikkelingen.

Roel Breman staat u graag te woord!

Social
Bezoek ons

Van Coulsterweg 20
2952 CB Alblasserdam