Onze werk­zaamheden

Wij verzorgen voor u tal van installatiewerkzaamheden. Loodgieterswerk heeft zich geëvolueerd tot een specialistisch onderdeel van de installatietechniek. U kunt bij ons terecht voor sanitaire installaties, klimaatbeheersing en duurzame installaties. 

Sanitaire installaties

Het ontwerp ligt aan de basis van een betrouwbare sanitaire installatie! Onze projectleiders zijn heel het proces uw vaste aanspreekpunt: van het ontwerp tot de oplevering. Zij zorgen dat de beste kwaliteit sanitair perfect wordt geïnstalleerd.

Met behulp van de unieke virtuele showroom voor projectbadkamers ‘Uw Huis Uw Wensen’ kunnen uw kopers zelf online hun ideale badkamer samenstellen.

Klimaatbeheersing

Wij zijn gespecialiseerd in de installatie van klimaatsystemen. Bijvoorbeeld de mechanische installaties voor de ventilatie van een gebouw of de traditionele Cv-installatie. Ook duurzame oplossingen instaleren we in woningen en gebouwen. Seriematige woningbouwprojecten zijn onze specialiteit. Installaties passen we in het bouwkundige ontwerp, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. We passen nieuwe technieken toe, die bijdragen aan een gezond binnenklimaat.

Duurzame installaties

In 2050 moet de gebouwde omgeving in heel Nederland aardgasvrij zijn. Wij hebben ervaring met gasloze woningbouwprojecten: we ontwerpen en installeren verwarmingsinstallaties, warmtepompen en zonneboilers. Duurzame installaties maken maximaal gebruik van omgevingsenergie uit aarde, lucht, water en zon. Ook ons koper-, lood- en zinkwerk is duurzaam.

Op zoek naar een ervaren installateur?

Wanneer u geen omkijken wilt hebben naar installatiewerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen uw volledige project, van ‘A tot Z’, volgens de meest recente en duurzame ontwikkelingen.

Roel Breman staat u graag te woord!

Social
Bezoek ons

Van Coulsterweg 20
2952 CB Alblasserdam